Algemene voorwaarden & Verkoopsvoorwaarden

Privacy

Gegevens

Deze site is eigendom van The Flower Factory BV

Preulegem 154, 9400 Ninove

Ondernemingsnummer BE0800.658.982

Verkoopsvoorwaarden

Wij leveren in Ninove en deelgemeenten (Aspelare, Appelterre-Eichem, Voorde, Nederhasselt, Denderwindeke, Meerbeke, Lieferinge, Pollare, Okegem, Neigem, Outer). Leverkost €5.

Voor leveringen in Zandbergen, Denderhoutem en Iddergem rekenen wij standaard een leverkost van €7.

Valt uw leveradres net op de grens of net buiten het levergebied, contacteer ons dan even vooraf en we kijken samen met u naar wat mogelijk is.

Bij levering kunnen wij geen specifiek tijdstip garanderen, wel wordt er waar mogelijk uiteraard rekening gehouden met uw wensen. 

Valt het tijdstip van levering buiten de te kiezen uren in de webshop, contacteer ons gerust even en we bespreken met u wat mogelijk is.

Belangrijk! Zorg voor correcte informatie betreffende naam, adres, telefoonnummer!

Bloemen en planten worden volgens de wetgeving op internetverkoop niet teruggenomen of teruggestuurd. 

Gebruiksvoorwaarden

Betrouwbaarheid van de informatie op de site

Op onze site informeren wij u op geheel vrijblijvende wijze. Deze gegevens worden u geheel ter informatie aangeboden en wij kunnen u dus niet garanderen dat de informatie volledig en pertinent is. Wij bevelen u bijgevolg aan een beroep te doen op betrouwbare professionele adviseurs. Wij doen al het mogelijke om op de site betrouwbare en regelmatig geüpdate informatie ter beschikking te stellen. De website kan echter niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten in de informatie. Wij raden u bijgevolg ten stelligste aan om, voordat u eender welke beslissing neemt, zelf de juistheid van de informatie na te gaan door contact met ons op te nemen.

Beschikbaarheid van de site

Hoewel wij ons inzetten om de site 7 dagen op 7 en 24 uur op 24 ter beschikking te stellen, behouden wij ons het recht om op elk moment en zonder voorafgaande waarschuwing, de toegang tot de site te onderbreken om technische redenen of andere. Wij behouden ons eveneens het recht onze diensten te beëindigen. Dit zonder dat we kunnen verantwoordelijk gehouden worden voor deze onderbreking.

Toegangsverbod tot de site

Wij behouden ons het recht eenzijdig de toegang tot de site te verbieden voor elke fysieke of rechtspersoon die deze gebruiksvoorwaarden zou overtreden, die op één of andere manier de goede reputatie van de site zou aantasten, die inbreuk zou plegen op de intellectuele rechten van derden, die de site zou aanwenden voor onwettige doeleinden.

Wij behouden ons eveneens het recht diezelfde personen gerechtelijk te vervolgen.

Bescherming van intellectuele rechten

Het logo, foto's, teksten evenals de bedrijfsnaam Bloemen Marquebreuck behoren tot diens eigen auteursrecht en mogen onder geen beding worden gereproduceerd of weergegeven zonder toestemming van Bloemen Marquebreuck.